Adresa: Bulevardi "Gjergj Fishta" | Kontakte:
+355 44 519033 info@pozitron-al.com

Kamera sisteme sigurie

Paisje rrjeti TP-Link

Laptope

Monitore

Rreth nesh

" POZITRON eshte nje kompani e specializuar ne drejtimin IT. Menaxhim dhe krijim rrjeti, servis dhe mirembajtje kompjuterash. Pajisje sigurie dhe CCTV"

Servis profesional

Servis per laptop, PC, monitorë. Zgjidhje të problemeve hardware dhe software si ndërhyrje në bord, ndërrim të pjesëve të dëmtuara, riparim windowsi, instalim programesh etj. Shërbim nga staf i kualifikuar inxhinierik.

Produkte cilesore dhe çmime konkuruese

Në dyqanit tonë do të gjeni një gamë të gjërë produktesh si: kompjutera, laptopë, aksesorë të ndryshëm, kamera sigurie, paisje rrjeti. Ne ju ofrojmë cilësi dhe çmime konkuruese. Stafi jonë do tju orjentojë për të bërë blerjen e duhur.

Blerje online nga çdo qytet i Shqipërisë

Produktet tona mund ti blini nga çdo qytet i Shqipërisë. Mbërritje brenda 24-orësh. Transporti falas për blerje mbi 10'000Lekë. Nën këtë vlerë transporti kushton 600Lekë.

Oferte !!! 300Mbps Wireless N USB Adapter

Product Model:BL-WN2210 Product Name:300Mbps Wireless N USB Adapter With WPS Key With Internal Antenna MAX distance of wireless signal transmission:100m/Indoor 300m/outdoor Complies with IEEE802.11b/g/n standards,Up to 300Mbps Supports 64/128-bit WEP,WPA,WPA2,WPA-PSK/WPA2-PSK encryption USB2.0 connector,Small housing size 11N wireless technology,300Mbps wireless transmission rate Wireless security encryption with pressing the WPS button,safer and…

Wireless Security System 4Ch Network DVR W/4 IR Cameras

Wireless Security System 4Ch Network DVR W/4 IR Cameras, Night Vision Distance: 10m This product is suitable for the supervision of the places such as supermarkets department sores, houses, workshops, building sites, hospitals, schools, resident area, traffic and so on. Function Feature:4-channel real time receiving, quad picture, recording to pc,…

Oferte USB Wireless !!!

LB-Link 300Mbps Wireless N USB Adapter Model: BL-LW06-AR 1800 Leke

***Oferte per mos tu humbur!!!

Sistem sigurie i cilesise 2Megapixel, TURBO HD i markes lider ne tregun shqiptar , HIKVISON, e sjellim me nje super oferte promovuese, 2kamera te brendshme, 2kamera te jashtme, regjistrues( DVR ) me HDD (memorie) 500 GB. I gjithe sistemi per : 318 Euro !!!

OFERTE !!! Antene Halostation BL-WN1140AH High Power OUTDOOR USB Solution With 14dBI Antena —–3500 Leke—–

****Use Ralink3070 chipset with high performance, employ double amplifier(PA) design, the highest output power up to 30dBm(1W). Compliant with 802.11n standard, the highest transmission speed up to 150Mbps. It equip with 5m USB data cable, user can expediently install this product in anywhere they want( indoors or outdoor). It is…

Next Page »