kamra 5 mpx 2 me 2
kamra 5mix te jashme
kamra 2 mix2 me 2 color vu
kamra 2 mix te jashme 4 color vu
kamra 5 te jasht
kamra 5 mix 2 me 2
kamra 2 mix
kamra 2 mix 2 me

SIGURONI SHTEPINE DHE BIZNESIN TUAJ

ASISTENCE TEKNIKE

SISTEME ALARMI

EKSPERIENCE 10 VJECARE

CILESI E GARANCI

KAMERA SIGURIE


CMIMET ME TE MIRA NE TREG


MARKAT LIDER


ASISTENCE TEKNIKE


TEKNOLOGJIA E FUNDIT E KAMERAVE IP

PAISJE RRJETI

SWITCH

ROUTER WIFI

AKSESORE

BOJERA

PER

TE

GJITHE

PRINTERAT