Rreth Nesh


POZITRON eshte nje kompani e specializuar ne drejtimin IT, menaxhim dhe krijim rrjeti, servis dhe mirembajtje kompjuterash, pajisje sigurie dhe CCTV”


Përshkrimi i kompanisë


U themeluam në vitin 2008 në Tiranë. Zhvillimi i kompanisë u bazua në shitjen e produkteve të teknologjisë së fundit dhe shërbime që familjet dhe bizneset kanë më shumë nevojë.


Tek Pozitron rendesi ka qe ti jepet zgjidhje klientit. Ne nuk bëjmë thjesht shitje, por japim atë produkt që ka realisht nevojë.


Besojmë se kemi cmimet më të mira në shumë prej kategorive si: pajisje rrjeti, antena shpërndarje, kamera CCTV, sisteme alarmi, aksesorë kompjuteri, aksesorë celulari, etj.


Shërbimit në dyqanet tona i shtohet edhe dërgesat qe kryejmë ne në çdo rreth të Shqipërisë brenda 24 orëve.


Produkte & Marka


Kamera CCTV & Sisteme sigurie | Paisje rrjeti | Kompjutera | Laptopë | Monitorë | Printera | Aksesorë | Programe | Antivirusë | TP-Link | HP | Samsung | Maxell | A4Tech | Acer | Epson | Philips | Asus | Genius | Dell | Lenovo | Mikrotik | UBNT | Kingston | Maxell | SanDisk | Asrock | Intel | AMD | Nvidia |


Shërbime


Servis profesional | Instalim sistem kamera/sistem alarmi | Ndërtim & mirmbajtje rrjeti kompjuterash | Hostim web | Krijim dhe dizenjim Web


Klientët tanë


Promarketing | Madison Avenue | AL-Asfalt | Erniku | Bar Artisti | Baer Consulting | Albania Eagle&Tours | EduAlb | KAPE | Optika Roma | Ora News | Teoren | Tris Alb SHPK | etj.


Stafi


Ing. Etmond Mema| Ing Elektronik – Administrator


Ing. Xhesjana Hysa | Ifo Ekonomik – Menaxhere


Ing. Redon Bregu | Ing Informatik – Specialist IT


Të tjerë:


Ing. Denaldo Hida | Ing Elektrik – Specialist Kamera CCTV & sistem alarmi


Ing. Adi Qordja | Ing Elektrik – Montim kamera & sistem alarmi


 Phd. Sotiraq Shkoza | Ekonomist