Program Filial

POZITRON Programi Filial eshte falas dhe i lejon anetaret te marrin te ardhura duke vendosur nje link ose disa linke ne faqet e tyre qe promovojne POZITRON ose produkte specifike ne te. Cdo shitje e bere klienteve qe kane klikuar ne ato linke do te perfitojne komisionin e affiliate. Norma standarte e komisionit eshte aktualisht 5%.

Per me shume informacion, vizitoni faqen FAQ ose shikoni termat & kushtet e filialeve.

Filial i re

Nuk kam aktualisht nje filial.

Klikoni Vazhdo me poshte per te krijuar nje llogari filiali te re.Ju lutem mbani parasysh qe kjo nuk eshte e lidhur ne asnje menyre me llogarine tuaj te klientit.

Continue

Login filial

Jam nje filial i rikthyer.

Harrova Fjalekalimin