• Bar-Expres 5.2

Përshkrimi:

 Program për menaxhimin e Bar-Restoranteve

 Sistemi  operativ:

 Windows 2000, Windows XP, Windows 2003,   Windows Vista, Windows 7

 Instalimi:

 Vetëm në 1 PC

 

Funksionet kryesore të programit

 • Menaxhim i shitjeve.
 • Menaxhim i furnizimeve, Hyrje-Dalje.
 • Menaxhim i Inventarit. Mund të shikohet në çdo kohë inventari i gjendjes së artikujve.
 • Menaxhimi i Arkës. Pagesa – Arkëtime.
 • Formati skontrino (50,80 dhe 150mm) i faturës së shitjes.
 • Nivele aksesi sipas funksioneve për përdoruesit.
 • Kamarierët mund të identifikohen me kod, karta personale (magnetike/barcode) ose me gjurmet e gishtit.
 • Ndarja e porosive automatikisht në bar apo kuzhinë.
 • Inventarizim për recepturat e artikujve.
 • Ndarja e xhiros për bar dhe kuzhinë.
 • Fatura për llogari të lokalit.
 • Transferimi i faturave nga një tavolinë në një tjetër dhe nga një kamarier në tjetrin.
 • Raport kosto-fitim i shitjeve.
 • Konfigurim për printimin e faturës, pas çdo porosie apo përmbledhëse.
 • Mundësia e shitjes me çmime të ndryshme të artikujve sipas sektorëve dhe ambjenteve.
 • Ndryshim automatik i cmimit te artikullit sipas fashave orare.
 • Të gjitha veprimet e kryera në program ruhen dhe me emrin e përdoruesit apo kamarierit përkatës.
 • Menaxhohen  përdoruesit e programit sipas funksioneve të tyre (si p.sh Shitje, Furnizime, Arkë).
 • Bëhet ruajtja dhe pasqyrimi i të gjitha Shitjeve të kryera dhe atyre të anulluara.
 • Raporte për çdo periudhe të zgjedhur kohore për shitjet, furnizimet, sasinë e artikujve të shitur, dhe bilancin financiar.
 • Kalimi dhe Ruajtja në Excel e të gjitha Raporteve të nxjerra.
 • Mirëmbajta, eksportimi dhe ruajtja e të dhënave të programit sa herë që dëshirohet.
 • Mundësi përdorimi me monitor touch screen
 • I pershtatur edhe me Kase Fiskale
 • Ripozicionimi i tavolinave në program sipas vendosjes reale të tavolinave.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Bar-Expres 5.2

 • Product Code: Bar-Expres 5.2
 • Availability: In Stock
 • 157.5€

 • Ex Tax: 157.5€