• Pharma-Expres 3.0

Emri

A mund te instalohet ne Rrjet?

Përfshirja ne Cmim e Përshtatjes me Kasën Fiskale

Cmimi (EUR)

Pharma Expres (i thjeshtë)

jo

jo

199

Pharma Expres për rrjet

po

po

299

 

Funksionet kryesore të programit

 • Evidentimin e pacientëve dhe të mjekëve.
 • Recetat e regjistruara me/pa rimbursim.
 • Evidentim të kategorive të rimbursimit me çmim te plotë, çmim pacienti, çmim alternativ të parë, shumën që pacienti duhet të paguajë dhe shumën e rimbursueshme të çdo recete.
 • Listë-treguesin e Recetave me Rimbursim të Plotë/ të Pjesshëm.
 • Evidencën e Shitjeve & Blerjeve, Gjëndjen e barnave në magazinë, Gjëndjen e Arkës .
 • Raporte për detyrimet e Klientëve apo ndaj Furnitorëve.
 • Karta Anetaresie per klientet te cilat bejne te mundur aplikimin automatik te nje cmimi perferencial per artikullin.
 • Njoftimin për skadencën e ilaçeve.
 • Shitje me TVSH 0,10,20% , shitje me lexues bar-code dhe përshtatje me kasat fiskale.
 • Artikujt për Shitje zgjidhen nëpërmjet skanerit Bar-Kod për efiçencë dhe shpejtesi.
 • Çmime të ndryshme për Sektorë te ndryshëm shërbimi.
 • Ngarkim masiv në program i Artikujve të Rinj dhe Furnizimeve nëpërmjet Excelit (për të kursyer kohë).
 • Ngarkim nga jashtë i barnave të listës, pacientëve dhe mjekëve të përcaktuar nga DRSKSH.
 • Të përshtatur për Kasë Fiskale dhe Monitor Me Prekje.
 • Mundësojnë printimin e Faturës në formatet skontrino (50,80 dhe 150mm),shirit dhe A4.
 • Të gjithë raportet janë të shkarkueshëm në Excel dhe çdo format tjetër.
 • Mundësojnë menaxhimin e Bazës së të Dhënave nga vetë Klienti.
 • Lënë gjurmë në çdo shitje të kryer apo anulluar.
 • Perdoruesi futet ne program edhe me ane te Kartes Magnetike apo Gjurmes se Gishtit.
 • Mundësojne nivele aksesi të personalizuara sipas funksionit të përdoruesit.
 • Në versionet për Rrjet të programit cdo post pune jo-server mund të punojë i lidhur me serverin qëndror (Online),por edhe i pavarur (Offline) nga serveri qëndror. Ky funksionalitet është i dobishëm në rastet kur nuk funksionon rrjeti, pasi faturat mund të kryhen në mënyrë të pavarur dhe të sinkronizohet me serverin qëndror në një moment të dytë kur rrjeti bëhet funksional.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Pharma-Expres 3.0

 • Product Code: Pharma-Expres 3.0
 • Availability: In Stock
 • 220.5€

 • Ex Tax: 220.5€