• Market-Expres 5.2

Përshkrimi:

Program për menaxhimin e Njësive Tregtare 
(dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete, farmaci etj)

Sistemi operativ:

Windows 10, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7

Instalimi:

Vetëm në 1 PC

Emri Numri i Kompjuterave ku instalohet Ngarkim I Arikujve nga Excel Shitja e nje Artikulli me disa cmime Skonto per periudha te caktuara apo kliente Preferenciale Cmimi (EUR)
Market Expres Baze 1 jo jo jo 149
Market Expres Profesional 1 po po po 199

Funksionet kryesore të programit

 • Menaxhim i shitjeve.
 • Menaxhim i furnizimeve, Hyrje-Dalje.
 • Llogaria e furnitorëve.
 • Menaxhim i Inventarit. Mund të shikohet në çdo kohë inventari i gjendjes së artikujve.
 • Menaxhimi i Arkës. Pagesa – Arkëtime.
 • Artikujt për shitje mund të zgjidhen nëpërmjet skanerit me Bar Kod.
 • Lidhje e programit me Peshoren me Barkod dhe Ekranin (Display) Per Klientin.
 • Zgjedhje e llojit dhe formatit të faturës (shirit skontrino, A4).
 • Menaxhimi i klientëve, kategorizimi sipas zbritjes së aplikueshme.
 • Karta Anetaresie per klientet te cilat bejne te mundur aplikimin automatik te nje cmimi preferencial per klientin.
 • Sistem pikesh dhe dhuratash.
 • Llogari për klientët e regjistruar.
 • Nivele aksesi sipas funksioneve për përdoruesit.
 • Perdoruesi futet ne program edhe me ane te Kartes Magnetike apo Gjurmes se Gishtit.
 • Raport kosto-fitim i shitjeve.
 • Të gjitha veprimet e kryera në program ruhen dhe me emrin e përdoruesit përkatës.
 • Menaxhohen  përdoruesit e programit sipas funksioneve të tyre (si p.sh shitje, furnizime, arkë).
 • Bëhet ruajtja dhe pasqyrimi i të gjitha Shitjeve të kryera dhe atyre të anulluara.
 • Raporte për çdo periudhë të zgjedhur kohore për shitjet, furnizimet, sasinë e artikujve të shitur
 • Kalimi dhe Ruajtja në Excel e të gjitha Raporteve të nxjerra.
 • Mirëmbajta, eksportimi dhe ruajtja e të dhënave të programit sa herë që dëshirohet.
 • I përshtatur edhe me Kasë Fiskale

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Market-Expres 5.2

 • Product Code: Market-Expres 5.2
 • Availability: In Stock
 • 157.5€

 • Ex Tax: 157.5€