• KB-A1188E

Sistem alarmi metalik KB-A1188
-Me modul GSM
- 6 zone me kabull+6 zona me wireless,secila zone ndahet
ne 3 nenzona
-Mund te lidhen 4 tastiera njekohesisht, sirena me wireless
edhe me kabull
-Mund te rregjistrohen me shume se 1 perdorues me kode
te ndryshme
-Kontrollohet nepermjet telefonit
-Sistem logjik qe eviton alarmet fallse
-Deri ne 8 grupe alarm phone dhe 3 grupe program phone
-Shtim i aksesoreve te ndryshem duke perfshire si me kabull ashtu edhe me wireless si :Microwave And Infrared PIR, sensor Tymi, sensor Gazi, sensor per rrjedhje uji apo lengje te ndryshme, sensor Levizje, sensor Infrared i jashtem, sensor Nxehtesie, Siren me kabull dhe wireless, tastier me kabull dhe wireless.
Siguroni ambientet tuaja me cilesi dhe garanci vetem nga Pozitron.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

KB-A1188E

  • Product Code: KB-A1188E
  • Disponueshmeria: Eshte gjendje
  • 205.0€
  • 190.0€