Mi Router 4C

Mi Router 4C

Ruteri Xiaomi Mi WiFi 4C mundëson lidhje me fishë dhe WiFi te kombinuar me switch me 2 porta. Mundëson qasjen në internet nëpërmjet WiFi pa qënë nevoja për kabllo.
Kodi i produktit: mirouter4c
Stoku Ne gjendje
2,000LEK

Përshkrimi i produktit

Ruteri Xiaomi Mi WiFi 4C mundëson lidhje me fishë dhe WiFi te kombinuar me switch me 2 porta. Mundëson qasjen në internet nëpërmjet WiFi pa qënë nevoja për kabllo.

Mi Router 4C

Mi Router 4C

2,000LEK