300Mbps Wireless N Route

300Mbps Wireless N Route

Shpejtësia me valë 300 Mbps është ideale për transmetim HD, lojëra në internet dhe shkarkime të mëdha skedarësh Tre antena 5dBi rrisin shumë fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit me valë
Kodi i produktit: mw305r
Stoku Ne gjendje
2,000LEK

Përshkrimi i produktit

Shpejtësia me valë 300 Mbps është ideale për transmetim HD, lojëra në internet dhe shkarkime të mëdha skedarësh
Tre antena 5dBi rrisin shumë fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit me valë
Faqja intuitive e internetit ju udhëzon përmes procesit të konfigurimit në pak minuta

300Mbps Wireless N Route

300Mbps Wireless N Route

2,000LEK