Mercusy MW325R

Mercusy MW325R

Router N i përmirësuar me valë 300 Mbps Mbulim i madh – katër antena 5dBi ofrojnë mbulim të gjerë me valë Sinjali i përmirësuar – antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë dramatike fuqinë, madhësinë
Kodi i produktit: mw325r
Stoku Ne gjendje
2,500LEK

Përshkrimi i produktit

Router N i përmirësuar me valë 300 Mbps Mbulim i madh – katër antena 5dBi ofrojnë mbulim të gjerë me valë Sinjali i përmirësuar – antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë dramatike fuqinë, madhësinë dhe qëndrueshmërinë e sinjalit me valë Shpejtësia me valë 300 Mbps - ideale për transmetim HD, lojëra në internet dhe shkarkime të skedarëve të mëdhenj Instalim i lehtë - faqja intuitive e internetit ju udhëheq përmes procesit të konfigurimit në pak minuta.

Mercusy MW325R

Mercusy MW325R

2,500LEK